Masaj Erotic Angajari

Alatura-te echipei noastre si iti vei redescoperi senzualitatea intr-un mod profitabil!

Esti in cautarea unui job bine platit si flexibil, care sa-ti ofere sansa de a lucra intr-un mediu  placut si relaxant? Atunci ai ajuns in locul potrivit! La Salonul insomnia, vei avea sansa de a-ti redescoperi senzualitatea, intr-o atmosfera relaxanta, provocatoare si incitanta! Daca esti priceputa la masaj, esti o fire seducatoare si rafinata, salonul nostru de masaj erotic este locul in care ai putea sa excelezi, beneficiind de un salariu motivant, discretie si respect din partea noastra. Ai toate sansele sa devii una dintre maseuzele noastre de top daca esti:

  • Frumoasa si gratioasa, stii cum sa interactionezi cu barbatii si sa le oferi placere, relaxare si un moment de evadare din vietile lor incarcate;
  • O fire deschisa, sociabila, comunicativa, care nu are prejudecati si este capabila sa destinda clientii prin stimularea intensa a simturilor si prin crearea unei atmosfere in care acestia sa se simta confortabil, lipsiti de griji si de responsabilitati;
  • Ai varsta legala, esti serioasa si punctuala. Ca la orice alt job, avem anumite asteptari esentiale de la tine! Vrem sa fii o persoana serioasa, implicata si capabila sa iti desfasori activitatea cu profesionalism, la cele mai inalte standarde. Calitatea serviciilor oferite este punctul nostru forte, asa ca ne dorim acelasi lucru si de la tine!

Insomnia massage este un salon de masaj erotic ce ofera servicii high class, intr-o locatie de lux. Salonul nostru este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, iar cei 12 ani de activitate ne recomanda ca fiind unul dintre cele mai calitative si experimentate saloane de masaj erotic din Bucuresti. Oferim clientilor o experienta fabuloasa, comoda si placuta, intr-un cadru igienic si sigur. Discretia serviciilor, dar si calitatea superioara a acestora reprezinta valori de baza dupa care ne ghidam intreaga activitate. Maseuzele noastre sunt experimentate si pricepute, oferind o gama larga de servicii. Iata in ce consta activitatea de la salon:

  • Masaje de relaxare;
  • Masaje senzuale;
  • Body masaj;
  • Masaj erotic individual sau la dublu;
  • Masaj erotic pentru cuplu;
  • Masaj erotic la hotel.

La Insomnia, vei avea sansa de a imbina placutul cu utilul, beneficiind de un salariu minim de 2000 de euro, colaborare cu o echipa tanara si profesionala, contract de munca si program flexibil. Aceasta este o sansa intr-un milion, asa ca daca te atrage propunerea noastra si consideri ca jobul ti se potriveste, asteptam cu drag un semn de la tine!

Cerinte:
– peste 18 ani
– aspect fizic placut
– seriozitate
– punctualitate
– fire sociabila
– respect fata de clienti si fata de colege

Oferim:
– salariu motivant, Minim 2500 euro
– program flexibil
– mediu de lucru placut, in cadrul unei echipe tinere
– contract de munca. Tel:+40771201527

© 2020 Ebakeca