te invit in compania mea pentru un masaj erotic si relaxare , discreți . ... Oferim servici de masaj erotic si mici fantezi incearca si nu vei regreta

Insomnia massage

Insomnia massage
Website:https://www.insomniamassage.ro/
Phone:+40771201527
City:Bucuresti
State:Cpt. Vasilescu Mircea 3 - Sector 4, Bucuresti
Country:Masaj erotic bucureti
Maseuze:1
Rating:

Contact this salon masaj erotic
Close
You need to register or login to send messages
Add Review

About the salon masaj erotic:

Insomnia Massage anunta redeschiderea salonului maine 29 noiembrie ora 18 cu o echipa de fotomodele de elita si o ambianta de exceptie. Programari la tel. 0771 201 527

Insomnia Massage va asteapta intr-un cadru luxos, intim si placut, chiar in centrul capitalei.
Masaj erotic si de relaxare
Zona spa cu jacuzzi si sauna
Bar & Lounge
7 camere luxoase, cu un decor unic

Masaj Erotic cu Maseuze de Lux

Salonul insomnia iti propune cele mai bune conditii si, cu siguranta, oricine trece pragul ajunge sa se simta grozav. Beneficiile sunt nenumarate, incepand de la punerea in miscare a sangelui in tot corpul ceea ce presupune ca se evita problemele de natura cardiaca si pana la combaterea disfunctiilor sexuale. Ca barbat poti obtine erectii ferme si astfel te vei bucura de sex de calitate si de lunga durata alaturi de persoana iubita.

Totusi, poate nu mai simti placerea in timpul sexului, ai probleme cu erectia sau te confrunti cu dureri, dar toate acestea pot ramane doar o amintire neplacuta odata ce urmezi cateva sesiuni de masaj erotic.

salon  de masaj erotic Bucuresti – Bucura-te de o ora sau mai multe de relaxare in compania frumoaselor noastre hostess. Intra in lumea noastra senzuala!

Viziteaza galeria foto cu maseuzele salonului insomnia massage si alegeti partenera pentru o sedinta de masaj erotic in bucureti . Te asteptam intr-o atmosfera de vis.

Maseuze added by this salon masaj erotic

Salon Masaj Erotic Reviews

Add Review
You can't post more than one review for the same salon masaj erotic
  added by  Mi... for 30 noiembrie 2019

In urma cu 2 zile am fost la insomnia massae si am ales-o pe Paula. Super fata, super atmosfera. M-a simtit foarte relaxat dupa sedinta de masaj…recomand sa incercati cel putin 1 data!

© 2019 Masaj erotic-Bucuresti

Masaj Erotic in Bucuresti

Situat in centrul Bucurestiului, Insomnia Masaj & Spa va invita la un amestec subtil de senzualitate, relaxare si placere.

Conceptul salonului este mai presus de toate calitativ, cu preocupare constanta de a raspunde nevoii de relaxare si de inlaturare a stresului zilnic intr-o atmosfera erotica. Va propunem o escapada lunga in care fantezia poate da frau liber imaginatiei tale.

AFLA MAI MULT